Infrarakennushankkeiden palvelut

Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa osaamista asiakkaidemme kaikissa infrarakentamiseen liittyvissä tarpeissa. Toimialoinamme ovat mm. teiden ja katujen rakentaminen, pohja- ja aluerakentaminen, vesihuolto- ja ympäristörakentaminen, purkutyöt sekä kiviainesten myynti.

Kiviainesten myynti tapahtuu pääasiassa omilta soranottoalueilta Varpaisjärveltä. Lisäksi kauttamme saa myös yhteistyökumppaneidemme maa-aineksia, kuten kalliomurskeita.

infrarakennus kuvituskuva

infrarakennus kuvituskuva

Laaja palveluvalikoima nykyaikaisella kalustolla

Meidän toiminta perustuu laajaan palveluvalikoimaan, nykyaikaiseen kalustoon sekä ammattitaitoiseen ja osaavaan henkilöstöön. Työt tekevät maan osaavimmat ammattilaiset ja kalustomme edustaa alan uusinta teknologiaa. Yhteistyökumppaneina käytämme pitkäaikaisia ja luotettavia kumppaneita. Otamme asiakkaiden erityistarpeet huomioon ja takaamme parhaan mahdollisen lopputuloksen, mihin asiakas on aina tyytyväinen.

Tavoitteenamme on luoda pitkäkestoisia ja tiiviitä asiakassuhteita, ylittää asiakkaan odotukset kerta toisensa jälkeen ja toimittaa laadukas lopputulos tyytyväiselle asiakkaalle sovitussa aikataulussa ja kustannuksissa.

Palvelumme ovat täydentyneet taloushallinnon palvelukokonaisuudella. Tarjoamme palveluita kirjanpidosta taloushallinnon asiantuntijatehtäviin saakka.

Ota yhteyttä Referenssit